Menu
Rhonny Dam

Penulis Rondong Dam Rhonny: Aku cukup seneng urip lan duwe rasa sayang nalisir babagan ora tau duwe anak

Ora ana wektu nalika aku pengin duwe bayi. Nalika aku ana umur boneka, sing bisa sampeyan pakan lan sing kudu diganti kabeh sing nesu ... Maca liyane
Emma Kelty

Salah sijine hal positif sing metu saka kematian Emma Kelty yaiku tragis dheweke wis menehi inspirasi kanggo akeh wong dadi wani

Miturut Nina Steele Punapa wae sampeyan mikir babagan cara sing abot ing petualangan kang Emma Kelty ketemu dheweke pungkasan, sing siji bab sing ora bisa mbantah iku dheweke banget wani. Maca liyane
Beatrix Potter

Penulis lan pemelihara tanpa pamrentahan, Beatrix Potter ditemtokake ing tlatah Lake District ing National Trust

Miturut Nina SteeleDistrik Lake dianugerah gelar Situs Warisan Donya dening UNESCO ing 2017. Nalika aku krungu berita, reaksi pisanan aku "apa njupuk wong supaya"? ... Maca liyane