Menu
Cleo Protogerou

Crita Cleo: Wong ora pracaya yen sampeyan ngucapake sampeyan wong wadon sing ora duwe anak, lan ngapa

Carane sampeyan aran nalika wong wiwit ukara karo "Aku ora X, nanging ..." utawa "Aku ora sengit X nanging ..."? Iku ora ketompo tembung apa sing kudu dilakoni amarga "Aku ora X, nanging ..." mbuktikake kecurigaan langsung ... Maca liyane
Wanita ing Afrika

Wawancara kanggo stasiun radio Nigerian babagan pasuryan wanita sing ora bisa diatasi ing negara kasebut

Miturut Nina Steele Royal fm 95.1 minangka stasiun radio regional ing Ilorin, Nigeria kulon. 100% Wanita, acara sing diwawancarai, minangka pameran mingguan sing diselenggaraake dening Temitope Oluleye ... Maca liyane
Wanita selebriti

Saperangan aktris tanpa anak entuk potongan saka dheweke rejeki sawise perang legal

Miturut Nina Steele, Claire Gordon minangka aktris Inggris. Dheweke seda ing April 13, 2015. Dheweke yaiku 74. Ing 1996, dheweke nggawe karsané, sing ninggalaké kabèh wilayahé, sing diparingi nalika kematiané dadi £ 905,836, kanggo sepupu ... Maca liyane

Pusat Keprigelan Privasi

Ditrapake banget

Cookies sing perlu kanggo situs bisa dienggo kanthi bener.

GDPR

Performance

Iki digunakake kanggo ngalacak informasi pangguna lan ndeteksi masalah potensial. Iki mbantu ngapikake layanan kita kanthi nyedhiyakake data analitik babagan pangguna nggunakake situs iki.

_ga, _gid, _gat
c_user

Advertising

Cookie iki digunakake kanggo nyedhiyani sampeyan informasi migunani adhedhasar data browser anyar.

kene
kene